Deset týmů se zúčastnilo na kvášňovickém hřišti jubilejního dvacátého ročníku nohejbalového turnaje trojic.

Družstva byla rozdělena do dvou skupin po pěti týmech. Po odehrání základních skupin se sestavil pavouk pro vyřazovací kola soutěže pro první čtyři týmy z každé skupiny. Vítězné týmy se pak popraly o příčky nejvyšší. Souboj o první tři místa ovlivnil silný déšť. Místo zajímavého zápasu o třetí místo, tak diváci viděli losování o místo na bedně. Větší štěstí prokázal zkušenější tým Stodůlek, který si z turnaje odnesl nejen pohár za třetí místo, ale také individuální ocenění za nejužitečnějšího hráče turnaje. Tím se stal Jiří Kopecký.

Finálový zápas mezi týmy Dodáme později a Norci se odehrál již bez deště a hráči tak mohli ve vší parádě ukázat své umění. Po pěkném zápase se z vítězství nakonec radoval tým Dodáme později. Hráči z vítězného týmu získali nejen trofej, ale především si pochutnali na kvášňovickém řízku, který je doménou tohoto turnaje.

Zapomenout nesmíme ani na kvášňovické týmy, které sice nehrály o přední příčky, ale Kvášňovice reprezentovaly se ctí. Věříme, že příští rok se z chvostu dostanou až na vrchol.

Fotografie oceněných si můžete prohlédnout v galerii.