Už po třiadvacáté se v sobotu 17.7.2021 uskutečnil nohejbalový turnaj trojic v Kvášňovicích, v zastoupení 8 týmů.

Již od pátečního večera se scházeli hráči v místní hospůdce, aby naladili formu a domluvili strategii. Jediné, z čeho vznikaly mírné obavy, bylo sobotní počasí. Předpověď nebyla úplně příznivá, nicméně nakonec byly tyto podmínky naprosto ideální k tomu, aby se turnaj v klidu odehrál. Celý turnaj proběhl ve skvělé atmosféře, jako vždy. Zápasy měli fantastickou úroveň a divácká podpora byla neskutečná. V bojích o medaile byl tzv. plný dům a kdo dorazil pozdě, na lavičkách u hřiště místo nenašel. Zajímavé na tomto turnaji bylo, že každý zápas od semifinále dál, šel vždy až do třetího setu a do téměř poslední možné výměny.

Tu nejméně chtěnou bramborovou medaili získali Dvořáci, kteří bojovali s týmem Standart, tedy bronzovým týmem turnaje. Finálový duel mezi týmy Mrhal a Stodůlkami byl rovněž napínavý do posledního balonu, spokojenější nakonec zůstali kluci Zdrubeckých ze Stodůlek.

Všem bychom rádi za turnaj poděkovali, účast byla naprosto ideální a podpora obrovská. Hlavním partnerem turnaje byla obec Kvášňovice, které tímto ještě jednou děkujeme za tu dlouhodobou podporu. I díky tomu může mít vždy turnaj tak skvělou úroveň z pohledu ocenění.

Autor: Karel Salák