Spolek Z Kulatesa naboso zorganizoval již počtvrté večer plný zábavy. Babský bál roztančil od sobotního večera až po neděli sál hospůdky U Houfů.

Na sobotu 10. listopadu si členky spolku Z Kulatesa naboso nachystaly velmi pestrý program. Kromě plzeňské kapely MM Music, která večer doprovodila hudebně, si největší pozornost uzurpoval doprovodný program. Jako první přišla na řadu dámská volenka, kde si mohly vytančit ženy sladké dobrůtky. V následné tombole měli šanci už i muži. Vyhrát mohli například utopence nebo lahvinku dobrého vína.

Show Dana Nekonečného

Třešničkou na dortu celého večera bylo půlnoční překvapení, na které se všichni hosté velice těšili. Z předešlých let věděli, že bude stát za to. Vše začalo představením ve stylu Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit? Po této scénce vyběhly ženy ve fotbalových dresech a začaly se rozcvičovat na píseň Zelená je tráva. Po skončení tohoto „tréninku” následoval přednes fotbalové poezie v podání Jana Faltejskové. Mezitím se ostatní členky převlékly a předvedly nacvičenou choreografii na píseň fotbalového mistrovství v JAR Waka waka od zpěvačky Shakiry. Bombou večera bylo vystoupení Dana Nekonečného, který se po druhé písničce objevil na pódiu a rozjel svoji vášnivou show v plné parádě na píseň Hafanana.

Po půlnočním představení následovala volná zábava, v které nesměla chybět oblíbená „židličkovaná” na píseň Pětatřicátníci. Hudební část bálu ukončil Pavel Samiec se svým akordeonem. Zbývající hosté si s ním mohli před oslavami stého výročí ukončení první světové války zazpívat píseň Masaryk nás svolává a mohli se tak naladit na oslavy v kostele, které na ně teprve čekali.

Na fotografie z bálu se můžete podívat zde.